Mihelin Mirko s.p.

GALERIJA - DVOKRILNA DVORIŠČNA VRATA

Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item
Portfolio Item

Dvoriščna vrata

Dvokrilna drsna vrata

Izdelujemo vse vrste kovinskih vrat kovanih krilnih samonosnih za osebni vhod ali dvoriščnih na motorni pogon.

Kovana dvoriščna dvokrilna vrata so izdelana iz kovanih profilov, kovanih elementov in ornamentov, ki so vroče cinkani in pobarvanipo vaši želji. Kovana dvoriščna vrata lahko izdelamo s tečaji in ključavnicami iz nerjavečega inox železa, kar občutno podaljšuje življenjsko dobo vrat. Na voljo so kovane, ročno izdelane rozete kljuke, ki dodatno polepšajo vrata. Kovana dvoriščna vrata izdelujemo unikatno na osnovi dvorišča.

Na voljo so krilna kovana vrata oziroma dvokrilna kovana vrata, kjer je prostor za odpiranje znotraj dvorišča. Kjer je prostorska stiska ali ko želimo kar najbolje izkoristiti dvoriščni prostor, vgrajujemo drsna samonosna dvoriščna vrata.

Vsa dvoriščna vrata so lahko avtomatsko vodena na daljinski upravljalnik, kar nam omogoča dodatno udobje. Če imate že dvoriščna vrata, bodisi dvokrilna ali drsna vrata, vam lahko montiramo avtomatiko za odpiranje vrat. Krilna kovana vrata se vgrajujejo praviloma, kjer je prostor za odpiranje znotraj dvorišča. Vrtana kovana vrata za individualne prehode in dvokrilna vrata se prilagodijo videzu celotne kovane ograje, kar poudari lepoto dvorišča.

Krilna dvoriščna vrata se lahko izdelajo za ročno odpiranje ali kot avtomatska dvoriščna vrata. Kovana drsna vrata se vgrajujejo kjer se želi dvorišče prostorsko kar najbolje izkoristiti. Samonosna dvoriščna drsna vrata se izdelajo z vsemi pripadajočimi vodili. Za vsa drsna dvoriščna vrata je možna popolna avtomatizacija vrat, kar pomeni da se vrata odpirajo avtomatsko z dvema že pripadajočima daljincema. Krilna dvoriščna vrata so najbolj pogosta oblika dvoriščnih vrat. Krilna dvoriščna vrata so lahko enokrilna dvoriščna vrata za osebni prehod, enokrilna dvoriščna vrata za avtomobilski prehod , dvoriščna vrata za avtomobilski prehod. Krilna dvoriščna vrata so lahko različnih oblik, barv in materialov, povdarimo pa jih z unikatno obliko in usklajeno bravo z vašim okoljem.